Bästis i Nebraska <3

Hej! Ylva flög precis tillbaka till Minnesota från Nebraska, hon var här i två dagar! Väldigt kort resa men vi hade såå kul. Hon följde med till min skola idag. Vi garvade så mycket åt att vi kunde prata om alla runt om oss utan att nån fattade, och att ingen ens var diskret med att stirra. Haha. Det var som en repris från när jag började här. Skolan är så liten, så så fort någon ny kommer till skolan är det som en shiny new toy. Jaoo, jag saknar dig redan bästis :) Hoppas jag kan komma upp till Minnesota snart!

 

Vi hade lite kul pa study hall :p


Prom dresses

Hej! Balen är i början av april, den stooora balen. Det är väldigt stort! Det här är mina favoritklänningar än så länge. Kan ni hjälpa mig välja? Jag kan köpa dom i vilken färg som helst, så kolla på modellen! Det är väldigt stort med "prinsess-style" dvs puffiiga klänningar, och den ska vara lång. Snälla, det skulle vara till en jättestor hjälp om ni kunde kommentera era två favoriter eller något :)



Macbook <3

Jag känner att jag kom hit rätt år! Det här är det första året Louisville ger ut laptops till alla high school-elever, och det är inte vilken shitty gammal laptop som helst, det är en macbook. Gah, jag älskar den. Den är min baby. Vi fick den precis. Skoldagarna går fortare också. Istället för att inte kunna skicka sms (strängare med mobiler här än i Dagy kan jag säga) under lektioner skickar vi meddelanden på skolmailen nu istället. Moahaha.

Well, nu ska jag lägga mig. Klockan är inte ens tio här, men jag ska gå upp fem imorrn bitti för träning på skolan. Som tur är har dom börjat med "komma-igång-för-friidrotts-säsongen"-träningar för dom som inte håller på med någon vintersport. Man kan bara välja mellan basket och brottning över vintern, inget jag gör. Jisses, jag har så himla mycket träningsvärk efter den första träningen igårkväll. Jag visste att jag skulle vara ur form efter att inte ha tränat på två månader, men inte SÅHÄR ur form. Haha. Ah well, suck it up! 


Morgan med sin macibooki

SNOW DAY!

Wohoo, idag upplevde jag min första "snow day" här i USA! Det innebär inte bara att det är snö, för det har det vart förut. Det innebär att skolan är inställd på grund av snö. Det roliga är att det bara är typ 10 cm. Hemma tvingas vi liksom ta oss till skolan även om det är 2 meter.

Så, snödagen spenderades med sloobing, ett ord Dani kom på för snö-tubing. Det är skitkul! Man åker badring efter en jeep! Snön dämpar fallet för det mesta, men lite ont gjorde det haha! Sen badade vi bubbelpool, sprang runt i bikini och rullade oss i snön. Galet men otroligt kul. Mr Kasle ringde ikväll och sa att skolan var inställd för imorgon också! Så imorrn ska vi "go sloobing" igen! :D Ha så kul i skolan loooosers! haha skoja =)


Kaitlin, Dani och jag väldigt snyggt uppklädda. Före.
Såhär ser det ut.. såå roligt haha

Det är ingen bra idé att ha mascara när man gör det här

Jag och Kaitlin (och Blue i bakgrunden)

Efter..

Das jullov

Hej!
Skolan började för en vecka sen igen. Det var absolut det kortaste vinterlovet jag nånsin haft. Vi fick lov den 22a dec och började igen den 3e januari. Men det var ett skönt break! Visst saknade jag min familj och svensk jul lite grann, men jag kan ju inte slösa bort min första amerikanska jul med att sakna hem! Vilket är mitt motto med hela året här. Jag tänker ha så kul som möjligt och uppleva så mycket som möjligt, och inte slösa det med att sakna hem, för jag kommer åka hem tillslut ändå. Det var faktiskt ett gott råd från Emma Svensson :)

På julafton gick vi ut och åt på en fancy restaurang med några släktingar, det var jättemysigt. Sen körde vi runt och kollade på hus som dekorerat helt galet med juldekoration och lampor.
På juldagsmorgonen öppnade vi paket! Det var jättemysigt, vi gick upp i pyjamas, hade julmusik på, och delade upp våra presenter i högar. Sen var vi en massa folk här över den stora jullunchen, 20 pers tror jag! Åh jag älskar att vara runt mycket folk över jul!

Annars på lovet var jag med kompisar och gjorde massa roligt! Hade verkligen ett jättekul lov. Jag har inga bilder från Nyår, men det var skitkul och firades med killar och tjejer från min junior class. På tolvslaget rullade vi nerför en backe, trots minusgrader, sprang barfota runt huset (minnen Åre, någon?) och drack bubbel (alkoholfritt, duh!). Dom firar inte med fyrverkerier här dock, måste vara en svensk grej. Här är lite bilder från mitt lov i alla fall ;)


Våran 3 meter höga julgran!

var på ett "hate-guys party", haha. Det var en tjejgrej för alla killar vi hatade. Vi skrev deras namn på en tårta och åt den. Hoppas inga amerikaner kollar in min blogg nu.

Abbys födelsedag. Jag och en stor grupp av tjejer gick ut och åt på Cheeseburger Paradise :)

Ice-skating :) Jämfört med dom andra var jag fett bra på det, haha. 

Jag och min väldigt bra kompis här, Eirin. Vi tog ca 200 bilder denna dag, posade på hennes trädgård. Så här ser det ut där jag bor! Det är majsfält överallt. Det var en kul dag.

By the way, it's 2011

WOW, jag blir fett glad nar jag ser att ni fortfarande laser min blogg trots att jag uppdaterar sa sallan! men tills mandag kan ni rakna med inlagg, just nu ar jag pa en amerikansk dator! ps, det ar bara kul att skriva om ni kommenterar! :)

Min sötaste vän Amalia Koch

TACK AMALIA, när jag öppnade paketet sa jag massa gånger "oh my god, oh my god" för mig själv à la American drama queen som jag är. Men jag blev så hiiiiimla glad, typ skrattade för mig själv medans jag insåg att jag har världens sötaste vän. Förutom ett roligt, gulligt brev och en massa gött svenskt godis (det var min favvo-marabou, visste du det mali?) fick jag ett linne med mig och Mali på. Jaoo ni ser ju nedan! Och det var det som gjorde mig så himla glad, det var så personligt och roligt och jag saknar dig amalia!! tack alla ni andra som skickat paket till mig! det gör min dag verkligen! 



absolut!

ps, har klippt lugg igen :)

RSS 2.0