Time for a change

Hola! Igar klippte jag mig, och fixade highlights (blonda slingor). Hade inte klippt mig en enda gang har i amerika sa jag kande att det var dags. Och jag maste se bra ut for prom som ar om en vecka :) Det ar inte sa mycket skillnad, men det ar lite blondare och inte sa slitet. najjs.
sexyyy, jag vet.
en efter-bild.
das back

St. Patrick's Day!

Tjolla!
Det ar sa mycket pa gang har att jag inte kan skriva om allt. Ska lagga upp bilder fran Kalifornien och Florida-resan!
Igar var det St. Patrick's Day, det vill saga man firar en irlandsk holiday. Fast det ar bara en tradition for 21+are att dricka pa krogen verkar det som, haha. Jag spenderade dan med Robyn i alla fall. Vi var lediga fran skolan, sa vi kladde oss i gront for Irland, korde till Buffalo Wild Wings (basta restaurangkedjan i Amerika typ), solade for PROM som ar om 2 veckor (!) och gick runt lite i shoppingcentret. Det var en valdigt kul dag. Robyn ar en av mina valdigt bra kompisar har, och jag kan inte ha en trakig stund med denna kvinna =)
Och nu ar det antligen helg! Just nu vantar jag pa min kompis Katy som rakar ha en lektion en fredagkvall.. konstigt, i know. Vi ska ga pa bio, mest for att en kille hon vill fraga till prom jobbar dar haha, men kanske lite for att se om det finns nagon bra film ocksa. Imorrn fyller en kompis, Jon, ar sa jag och Dani ska nog aka dit ett tag. Skont med helg!
Happy St Patrick's Day! :)

FLORIDA

Hello!
Imorrn (idag egentligen) aker jag till Florida! Gaaah! Sol och varme, ja tack! Ar ganska trott pa vindig, kall Nebraska-vinter nu. Sa ikvall var jag forst pa en dejt med en kille som heter Dylan :) Akta amerikanskt a la bli upphamtad vid dorren och ga ut och ata pa restaurang (dar killen betalar btw), :)
Sen nar jag kom hem skulle jag borja packa och insag att mitt pass var borta! Jag panikletade overallt i flera timmar och hittade det tillslut. Tur det..! Men nu maste jag sova validigt lite innan jag ska upp igen. Ska bli jatteskont med sol och strander! <3
Puss och kram!
Stine

Balklanning 1 eller 2?

Hej! Jag har 2 balklanningar att valja emellan som jag gillar och jag kan inte bestamma vilken :) Har ar det som en oskriven regel att ha hel-langa klanningar till balen, sa det ar inte riktigt den stil ni skulle valja hemma men jag gillart! Sa vilken borde jag valja? (kommentera)


FRIIDROTT!

Idag var forsta friidrottstraningen. Vi ar skitmanga som ska halla pa med friidrott pa skolan ju :) najs! Sa nu ar det traning varje dag efter skolan tills sasongen tar slut i maj. Forhoppningsvis kommer jag fa tillbaka mina svenska former ocksa, haha. Jag vet inte om ni skulle se mycket skillnad med min kropp om ni sag mig, men jag vet sjalv hur mycket junk jag ater harborta jamfort med hemma sa jag kan se det. Idag varmde vi bara upp och tog en joggingrunda, men tydligen ar traningarna riiktigt jobbiga nar det kommer igang pa riktigt. TRACK <3
Fick min otroligt snygga "banana suit" som alla kallar det. Det har ar alltsa vara friidrotts-overaller. Skitfula. Hahaha. (No offense Hanna, vet att du gillar gula mjukisklader)

RSS 2.0