SWEET SEVENTEEN

Haft en kul Thanksgiving-break! Sov över hos Abbie, firade Thanksgiving med jäääättemycket mat, shoppade med Katy mitt i natten, firade min födelsedag. En hel del folk var över igår, och vi dansade i rave-light (asroligt), hade bonfire, badade i the hot tub och hade girl-talk med killarna, hahaha.

Så min födelsedag var något annorlunda! Den började med att jag gick upp runt halv tre på natten för att shoppa med Katy i Omaha på reorna. Folk var som galna! Det var jättelång kö utanför Victoria's secret och folkmassan sprang in när det öppnade. Jag och 200 andra armbågade oss fram (men artiga som amerikaner är säger dom alltid excuse me) och lyckades haffa snygga mjukisar därifrån. Jag köpte även en sommarklänning från Hollister för Hawaii, taggad som jag är! :D (resan är i Mars). Köpte en massa grejer. Kaffet var välbehövligt!
Sen åkte vi tillbaka till Katys hus och tog en nap. Ylva ringde och grattade mig, och vi pratade en timma :) När jag kom tillbaka till huset sov jag ett bra tag. När jag vaknade hade vi gäster. Vi kollade på the football-game och sen sjöng dom för mig, vi åt tårta och jag öppnade mina presenter. Fick lite kläder och smink. Och jag fick äntligen öppna mitt paket från Sverige som jag fick för typ en vecka sen, ett jättefint armband. Jaoo så nu är jag 17!


gullig pumpkin pie-tårta


charming haha. behövde en make-a-wish-bild

preseent wohooo

min underbara värdfamilj Dani, Mike och Lisa

uncle och aunt

cousins Nila och Jasmine

Happy Thanksgiving! (25 nov)

Idag är det Thanksgiving! En amerikansk högtid då man är tacksam. Men för dom flesta handlar det mest om mat. Herregud vad mycket mat jag har ätit! Det var som julafton.

 
Så min Thanksgiving-dag började hemma hos Abbie som jag sov över hos igårnatt. We had a blast :) jag vaknade av ett gulligt "happy thanksgiving-sms". Så i thanksgiving-spirit var det första jag såg när vi gick ner i abbies kök två gigantiska kalkoner i diskkon. Haha, jag ba oj! Sen kördes jag till Dani's farbror där vi firade Thanksgiving. Där var det en del andra släktingar och vänner. Vi började med att stå i en ring, och någon bad till Gud och sa vad vi var tacksamma för. Sen åt vi. Gud det fanns så mycket mat! Och minst tio olika kakor, pajer och godis. Och kalkon, som är huvudrätten på thanksgiving. 

Jag ska nog springa på springbandet nu för att inte gå upp 100 kilo haha. Och sen borde jag sussa snart, trots att klockan inte ens är sju. Jag ska nämligen gå upp runt två inatt för "Black Friday". Det vill säga, alla affärer har jättestor rea mitt i natten, så jag och Katy ska köra till Omaha och shoppa :) så det är så min födelsedag ska infiras! Sen får jag se vad jag gör resten av dagen för att fira mitt sjuttonde år.

Ah well, see ya later alligator!


Snö i Nebraska! (12 nov)

Heey, vet att jag inte uppdaterat på evigheter. Det händer mycket på tre månader! Men just nu vill jag bara uppdatera er om att det snöade för första gången här i Nebraska ikväll. Känns jättekonstigt, jag förknippar Nebraska med extrem hetta, eftersom det var bokstavligt talat bastuvärme när jag kom hit.

Hm aja, nu ska jag chatta lite på Skype med en kompis jag har här, och sen måste jag sova för imorrn ska jag på en amerikansk fotbolls-match! Är skitstort här, är suuuuper-excited! Jag ska gå med Dani, Mike och Eirin!

Puss!! (jag ska försöka uppdatera from now on)

RSS 2.0