Jag ar modig

Ibland, eller ganska ofta, glommer jag bort hur modig jar ar egentligen. Nar jag tanker efter kommer jag pa... jag flyttade till Nebraska, USA utan att kanna en enda manniska. Inte en kotte som kande mig, ingen som visste nagot personligt om mig. Jag borjade ett helt nytt liv, med en ny familj och helt nya manniskor. En helt annan kultur, ett annat sprak, en annan skola. En helt annan livsstil. Det finns sa mycket kul och bra saker med det, men det ar inte helt enkelt kan ja saga. Ibland maste jag helt enkelt bli pamind om hur modig jag ar utav andra vuxna for att faktiskt forsta det sjalv. Sakert 95% av alla som bor har, har bott har sen den dag dom foddes och har aldrig bytt skola. Dom bor i en bubbla av manniskor dom kant hela sina liv, och vet allt om sin kultur. Jag ar helt enkelt stolt over mig sjalv och alla andra utbytesstudenter! Det har ar det basta aret i mitt liv an sa lange, och jag angrar inte en sekund att jag akte! Alla smajobbiga stunder har alltid overvagts av alla miljoner roliga stunder, och oh boy, jag tror jag utvecklats sa mycket. Jag ar bara sa glad att jag akte!! :)



Karlek karlek till alla er darhemma!
Puss och kram Stine

Valentines Day! :)

HAPPY VALENTINES DAY! / Glad alla hjartans dag!
Det var en ganska vanlig skoldag. Fast nej, det var battre =) dom delade ut rosor fran olika personer pa kontoret. dom ropade upp namn i hogtalarna, "please come to the office, Nick Reynolds, Allyssa Terry, Kristin Brandstrom...". det gjorde min dag =)

Senare pa kvallen bestamde sig Dani, Lauren och jag for att vara arga pa Alla Hjartans Dag istallet, och fyllde en piñata med godis, skrev killar vi hatar pa den, satta pa riktigt hog punkmusik och slog sonder den totalt. Det slutade med att lamporna i taket gick sonder ocksa. hahaha. En valdigt lyckad dag!


Another highlight-party

Tjennna!
Det har vart en lang och kul helg =) Jag var pa brottningsmatcher for skolan fredag & lordag. Och igarkvall var vi en del tjejer och killar har. Vi satte upp ravelights och blacklights i taket och hade kul. Vi gick crazy med highlight-pennorna och malade pa varandra i vara shorts och sport-bhar/jeans. Det sag helt galet ut i morket, det los som bara den.
Annars har jag det bra har i Nebraska =) Skajpade med mina gullungar Astrid och Ylva idag :) Anyways, trevlig trevlig helg, nu maste jag gora laxor.. usch. Skont att det ar en kort vecka i alla fall, gar bara i skolan till onsdag :) natttiii


Alla tjejer

Alskar the high school spirit!

Ikvall var sista basketbollmatchen for sasongen, och vi motte vara rivaler Weeping Water. Jag alskar the high school spirit verkligen. Jag kan forsoka beskriva den. Varje kvall innan matcher borjar sjunger nagan nationalsangen i mikrofon, medans alla star med handen pa hjartat och kollar upp pa den amerikanska flaggan. Halva high school ar dar och kollar, vi har en kommentator, cheerleaders som hejar pa med sina pompoms, och i halvlek dansar vart dansteam. I love it! Man traffar ocksa mycket folk fran andra skolor eftersom vi spelar mot nya skolor hela tiden. Onskar svenska skolor kunde ha atminstone en liten del av den spirit dom har har! Jag vet att Dagy hade EN san dag nar jag gick i ettan, nar dom spelade fotbollsmatch i gympasalen. Det var riktigt kul. Men det ar ingenting mot hur det ar har. ps, ska lagga upp bilder fran min kalifornien-resa sa snart som mojligt.

Jag lagger upp dansen vart dansteam visade upp ikvall, dom ar sjukt duktiga! Min vardsyrra ar langst fram :)


RSS 2.0