Christmas break!

Igår var vår sista dag i skolan innan lovet. Wow, jag kan inte fatta att jag redan vart här halva min tid i USA! Helt sjukt, tiden går alldeles för snabbt. Så dan var rolig och pointless. Det var inte som i Sverige, vi hade ingen avslutning eller så. Alla lektioner var chill, vi satt bara och pratade eller spelade spel, och i kören presenterade alla en julsångs-remix. Min grupp hade gjort en julsång från My Humps, ska försöka lägga upp videon, haha.
Efter skolan åkte jag och julshoppade med min kompis Natalie, och på kvällen kom folk över hit. Min familj har den bästa källaren för partys och hang-outs. Vi dansade i ravelight, åt, pratade, skrev på tröjor, badade bubbelpool och hade det allmänt bra. Ska kolla på film med min familj nu, men ha det bra! Ni har julafton nu, här öppnar vi inte presenter förrän den 25e :) GOD JUL!


Jag och Boo i skolan, överlyckliga att få lov :)

Dani och Sydney

dancing i rave-light

hahaha gross!! men bjuder på denna för jag älskar Vince's keps :D

Hot tub mitt i vintern, vi älskar dig

killar i för korta badshorts... haha


Snart är det jul!

Amerikaner gillar verkligen att pynta. Runt halloween hade vi 15 pumpor utamför huset och annat pynt, och nu runt jul lyser alla hus galet av christmas lights. Jag gillart! Såhär ser vårt hus ut just nu :)


Sicko Katy

Idag var jag med min kompis Katy, som hade surgery igår på grund av ett knä. Stackarn är fast i en säng i vardagsrummet dom närmsta veckorna. Fast vi hade det trevligt ändå med att fetta, kolla på julfilmer, prata och sova. Lol. Ja, jag vet att det uttrycket är jättefult men alla skriver det här. lol.


Katy i hennes tillfälliga säng (pappan i bakgrunden)

Pepparkakshus :D

Här trodde jag att pepparkakshus var en svensk grej, men jag hade fel :) Idag åkte jag och Eirin över till min kompis Katys hus där vi med några andra tjejer gjorde egna, små gulliga pepparkakshus. Gjordes i sann christmas-anda med julmusik i bakgrunden. På tiden att det börjar kännas som jul! Jag ska inte köpa mina julklappar förrän på onsdag, den 22a. Sista minuten verkligen. Det har bara vart lite busy busy på sistone :) Är brottnings-manager nu haha, men det tar jag i ett annat inlägg. pöss!




Psykologi



Mitt psychology-projekt haha. Liiike it?


RSS 2.0